Ytor, bänk och händer spritas alltid innan behandlingen. Önskar kund kan behandlare använda mask. Om kund vill kan den använda mask. Händer spritas alltid före och efter behandlingar. Det går att välja bort ansiktsmassage då den kan kännas för intim, du får då 2-3 minuter mer nackmassage.
Bokföringssystemet skickar automatiskt faktura när köp registreras, men du har redan betalt den. Du kan se den som ett kvitto på att ditt köp är registretat och ta bort den om du vill.
Det finns ingen direkt gräns för hur ofta du kan boka massage, men då man i regel får träningsvärk efter massage så rekommenderar jag personligen en vecka mellan behandlingarna, men det är självklart upp till kunden själv.
Jag utbildar mig på Massageakademin tillsammans med många andra elever och medan jag fyller upp praktiktimmar så jobbar jag vid sidan av. Jag tar idag kunder direkt på utbildningen med rabatterat pris samt direkt hos företag.
Nej, inte riktigt. Det som skiljer i första hand är anpassa tekniken för “min egen kropp” så det sliter så lite som möjligt på mig som masserar och därmed även ger bättre resultat, samt vana att arbeta mer intensivt med särskilda problemområden. I utbildningen masserar jag både nya kunder och kunder som gått där i många år. Antalet timmar jag har masserat när jag planerar vara klar (mitten på maj) är närmare 120 aktiva massagetimmar.
Den svenska massagen är den vanligaste man kan få, den har många olika uttryck och det finns egentligen ingen unison behandlingsmetod då alla gör olika, endast handrörelserna är lika. Den finska massagen är en särskild metod som arbetar på djupet, alltså att man kommer ner under alla lager med muskler genom särskilda grepp. Det finns alltid vissa egenheter hos behandlare, men tekniken är till 99% densamma. Både svensk och finsk massage har målet att det ska vara en behandlande massage som får kroppen att slappna av, bearbeta stelhet och mjuka upp.
En behandling som inte är tillgänglig ännu innebär att jag ännu inte gått klart vissa specialiseringskurser som krävs för den typ av behandling.
Lugn. Min vision är att vara ett fullfärdigt SPA med tiden, men det är en lång väg att gå. Tills dess hoppas jag på ditt stöd genom att regelbundet boka behandlingar, både för din och min skull!

Tillsvidare, här är en bild att drömma om:
Bubbelpool
Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday Stängt
Tuesday Stängt
Wednesday 18:30 - 20:30
Thursday 18:30 - 20:30
Friday Stängt
Saturday 09:00 - 20:30
Sunday 09:00 - 20:30