Kontakta oss

Telefon: 072-215 22 07

E-post: info@lotusspa.se

Besöksadress: Svartälvsgatan 6, Nora Centrum

Postadress: Hitorpsvägen 4, lgh 1002, 713 30 NORA

Hitta till oss

När du kommer till Nora och kör mot torget, förbi Noraglass. Kör rakt mellan Nora Torg och Nora Kyrka och ta vänster. Kör vidare med kyrkan på vänster sida, passera "shoppinggatan" och ner för packen. Ta vänster i korset så finner ni oss på höger sidan, den enda dörren på gatan.

Våra Behandlingar

Hot Stone Massage

En helkroppsbehandling genom mjuka rörelser med varma stenar där musklerna mjukas upp och blockeringar frigörs. Kan kombineras aromaoljor för effekt.

Tillgängligt i Oktober
Choklad Massage

Kakao har många områden, förutom att det är gott att äta så går det även att använda för att frigöra kroppens endorfiner och fettet gör din hud mjuk och len.

Bambu Massage

Med bambupinnar kan man nå musklerna på djupet och verkligen känna att de mjukas upp, men förutom det kan de även användas som behandling mot celluliter.

Genom att skapa ett vakuum ökar blodcirkulationen och därmed hjälper att rensa ur gifter, behandla celluliter, mjuka upp bindväven med mera.

Aromaterapi

Aromaoljor stimulerar dina sinnen och kan göra dig lugn, full med energi, öka koncentration och mycket mer. Olika dofter ger ofta olika effekt.

Avslappningsmassage

Med fokus på rygg, axlar och avslut med huvudmassage så är avslappningsmassage den perfekta behandlingen i en stressig vardag, ett måste för livsnjutaren!

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday 09:00 - 17:30
Tuesday Stängt
Wednesday 18:45 - 21:00
Thursday 14:00 - 21:00 (jämna veckor stängt)
Friday Stängt
Saturday 10:00 - 21:00
Sunday 10:00 - 21:00