Ansiktsbehandling

Rengöring - Näring - Bearbetning - Revitalisering - Återfuktning

Komplett ansiktsbehandling. Genom fingranulerad peeling och naturliga ämnen sker en djup rengöring av ansiktet som ökar mottagligheten av en näringsgivande mask. Efter att masken har fått verka masseras naturliga oljor in för att ge huden en naturlig lyster och framhäva dess färg. Behandlingen avslutas med en sammandragande och återfuktande serum. Oavsett ålder eller kön, kan en ansiktsbehandling anpassas till alla, från dig som tonåring med mycket smink till en pensionär som har arbetat hårt under sitt yrkesliv.

Varje dag du går utanför dörren så dra ett finger över dina utemöbler. Är dem rena? När du går ut, är inte ditt ansikte utsatt för samma orenligheter som dina utemöbler? Avgaser, pollen, aska, partiklar, allt hamnar som ett lager i ditt ansikte.

Ansiktsbehandling, förutom att det är otroligt skönt och avslappnande, hjälper din hud att renas och återställas till sitt naturliga PH-värde utan behov av onödiga kemikalier. Du blir mjuk, len och får en naturlig lyster som minimerar risk för orenligheter som pormasker och finnar samt minimerar mängden smink, vilket i sin tur ger dig en bättre hy i längden.

Det finns flera hudtyper och varje har sitt eget behov av behandling. En torr hy är ofta skör och bör behandlas med försiktighet och en fet hy är ofta det på grund av att man inte tagit hand om sin hud ordentligt. Många har generellt blandad hy i ansiktet, men i regel har man torr hud i Sverige i och med vårt torra klimat.

Vattnet i våra kranar har oftast helt neutralt PH-värde, DVS runt PH 7. Våra ansikten och huden i dekolletageområdet är densamma och har ett generellt värde om PH 4,5 – PH 5. Det innebär att medan vårt vatten är neutralt så är vår hud sur, vilket skapar en obalans när man endast tvättar ansikte med vatten (desto värre med tvål som inte har en något sur bas och ännu värre när det är en kemisk uppsättning).

Med andra ord: ditt ansikte behöver tas hand om för att inte riskera bli hård och fet med stora porer eller tunn och skör som flagnar. En ansiktsbehandling är grundläggande för att kurera din hud.

När du fått din behandling kan du få instruktioner om hur du tar hand om din hud samt möjlighet att beställa behandlings-kit av högkvalitativa produkter med 80-90% ekologiska ingredienser som är helt naturliga, inga kemikalier och ingen onödig utfyllnad. Absolut största fördelen är att de är dryga och räcker väldigt länge jämfört med enklare produkter på marknaden.

En ansiktsbehandling är en djuprengöring och näringstillskott som din hud kommer älska. Det finns med fördel ingen direkt gräns hur ofta man får en behandling, men under vintern när kylan biter som bäst, under sommaren när huden blir mycket utsatt och inför uppvaktingar/event är de vanligaste tillfällena för att huden inte ska slitas på.

Tonårsacne eller sent utvecklad acne kan vara känsligt att behandla, men genom att undvika sårskorpor eller arga bölder kan man även behandla sådan hud. Talgproduktionen kan balanseras hos tonåringar om man tar hand om sin hud ordentligt och en ansiktsbehandling är ofta ett första steg.

Bra fråga. Så länge det inte handlar om öppna sår, inflammationer eller sjukdomar som är kring ögon och mun så är det inga problem att behandla. Meddela alltid om du har virussjukdomar som t ex. herpes!

Facial Revitalization

530 SEK

Ansiktsbehandling,
40 minuter
Djupgående rengöring av ansikte och dekolletage med peeling och stimulerande värme. Efter rengöringen tillsätts en näringsgivande ansiktsmask av lera eller kol beroende på vad som föredras. Efter det återfuktas huden med lättare massage.

Övriga Behandlingar

Hot Stone Massage

En helkroppsbehandling genom mjuka rörelser med varma stenar där musklerna mjukas upp och blockeringar frigörs. Kan kombineras aromaoljor för effekt.

Choklad Massage

Kakao har många områden, förutom att det är gott att äta så går det även att använda för att frigöra kroppens endorfiner och fettet gör din hud mjuk och len.

Bambu Massage

Med bambupinnar kan man nå musklerna på djupet och verkligen känna att de mjukas upp, men förutom det kan de även användas som behandling mot celluliter.

Genom att skapa ett vakuum ökar blodcirkulationen och därmed hjälper att rensa ur gifter, behandla celluliter, mjuka upp bindväven med mera.

Aroma Massage

Aromaoljor stimulerar dina sinnen och kan göra dig lugn, full med energi, öka koncentration och mycket mer. Olika dofter ger ofta olika effekt.

Avslappningsmassage

Med fokus på rygg, axlar och avslut med huvudmassage så är avslappningsmassage den perfekta behandlingen i en stressig vardag, ett måste för livsnjutaren!

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday 09:00 - 17:30
Tuesday Stängt
Wednesday 18:45 - 21:00
Thursday 14:00 - 21:00 (jämna veckor stängt)
Friday Stängt
Saturday 10:00 - 21:00
Sunday 10:00 - 21:00