Chokladmassage

Chokladmassage

Med RIKTIG choklad!

Förutom att choklad är vansinnigt gott så är det även känt för att göra huden späntsig och uppstramad samtidigt som den blir len och mjuk. Den ökar cirkulationen och ger näring som antiinflammatoriska antioxidanter, vitaminer och mineraler. Utöver det är choklad ett naturligt lyckopiller då det hjälper kroppen producera serotonin så man känner sig varm, avslappnad och lycklig.

Det är ju ett känt faktum att choklad är bra för kroppen in- och utvärtes. Forskningar gjorda på både människor och djur visar att kakao är bra för bland annat hjärtat. Den har en skyddande effekt mot fria radikaler i kroppen då den innehåller den antiinflammatoriska antioxidantgruppen flavonider som binder sig i sockermolekyler. Den innehåller även mineraler som magnesium, zink, järn, kalium mm. samt A- & B-vitaminer och en hel uppsjö av E-vitamin.

Chokladmassagen är en avslappningsmassage som görs med smält 70% choklad (eller vit choklad om det föredras). Vi börjar med att smälta chokladen med olja i varmvattenbad så den håller sig flytande, sedan penslas chokladen ut i ett jämnt lager med en pensel. När chokladen är fördelad så görs en sedvanlig avslappningsmassage.

En chokladmassage, som all annan aromamassage, är ett perfekt tillfälle att varva ner i vardagen. Det är med fördel ett snabbt sätt att komma till ro, känna sig ompysslad och känna att man får det där lilla extra som man så sällan lägger på sig själv. Behöver du komma ner på jorden och bara få vara du en stund samtidigt som du får känna dig lycklig så är chokladmassagen ett perfekt alternativ för dig!

Efter behandlingen så tvättar behandlaren av med ljummet vatten och torkar så att kläder inte blir onödigt fläckiga (ha dock gärna mörka kläder!). Duscha gärna efter några timmar så att chokladen får verka så länge som möjligt.

Den är ätbar och den är säkert god (har inte prövat). Av hygieniska skäl så kan jag dock inte rekommendera att konsumera chokladen som används i massagen då lokalen inte är livsmedelssäker (och för att jag gräver i den med mina händer, även om de är tvättade).

Du får en chokladpralin efter behandlingen för att stilla sötsuget!

Akne är inflammerade talgkörtlar som uppkommer vid obalans i huden och ibland av inre faktorer så som vad du äter och hur väl du kan bryta ner det du äter. Socker, mejeriprodukter etc. brukar vara bland de vanligaste orsakerna till akut förekommande akne. Din allmänna hygien är inte nödvändigtvis orsaken till akneutbrott utan snarare produkterna du använder i dina vardagsrutiner.

Det finns studier som pekar på att kakao kan ge akne, men då handlar det om att konsumera nästan ren kakao vardagligen.

Oljor är ju bra, både billigare och starkare i doften i och med parfymer och eteriska oljor. Jag väljer att använda äkta massage i mina behandlingar för att det ska vara så effektivt som möjligt, vilket är varför den är annorlunda aromaterapin i övrigt.

Föredrar du bara olja istället för choklad så finns det alternaivet!

Aromamassage

600 SEK

Helkroppsmassage,
60 minuter
Avslappningsmassage med underbart doftande oljor.

Välj av en uppsjö av dofter:
Ros - för den som vill känna äkta lyx
Eukalyptus - upplyftande och energigivande
Choklad - Ett riktigt lyckopiller i vardagen!
Tea Trä - anticeptisk och renande
Jasmin - naturligt afrodosiak

... och många fler!

Övriga Behandlingar

Hot Stone Massage

En helkroppsbehandling genom mjuka rörelser med varma stenar där musklerna mjukas upp och blockeringar frigörs. Kan kombineras aromaoljor för effekt.

Laserterapi

Behandla långvariga bekymmer eller plötsliga skador genom att påskynda kroppens naturliga läkeprocess. Perfekt för den som har bekymmer med artros, hälsporre, till och med pollen!

Bambu Massage

Med bambupinnar kan man nå musklerna på djupet och verkligen känna att de mjukas upp, men förutom det kan de även användas som behandling mot celluliter.

Genom att skapa ett vakuum ökar blodcirkulationen och därmed hjälper att rensa ur gifter, behandla celluliter, mjuka upp bindväven med mera.

Aroma Massage

Aromaoljor stimulerar dina sinnen och kan göra dig lugn, full med energi, öka koncentration och mycket mer. Olika dofter ger ofta olika effekt.

Avslappningsmassage

Med fokus på rygg, axlar och avslut med huvudmassage så är avslappningsmassage den perfekta behandlingen i en stressig vardag, ett måste för livsnjutaren!

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday 09:00 - 17:30
Tuesday Stängt
Wednesday 18:45 - 21:00
Thursday 14:00 - 21:00 (jämna veckor stängt)
Friday Stängt
Saturday 10:00 - 21:00
Sunday 10:00 - 21:00