Klassisk Finsk Massage/Idrottsmassage

Klassisk finsk massage är en djupgående och behandlande massage och tekniken skiljer sig något från den svenska, men målet bakom de olika behandlingarna är fortfarande detsamma.

Idrottsmassage är framtagen för att behandla problemområden, värk och spänningar, triggerpunkter, stretching med mera.

Du kan alltid prioritera särskilda områden, t ex. mer nacke, inget säte, mer ländrygg, inget ansikte etc. om du önskar i massagen.
Det händer ofta att någon del på kroppen bortprioriteras av terapeuten och därför är det aldrig garanterat att man går igenom alla delarna av massagen. Detta är för att upprätthålla kvalité av behandlingen.

Delkroppsmassage, 25 minuter
Välj bland
► Bröstrygg, Nacke
► Valfritt lokalt område
470 kr

Halvkroppsmassage, 45 minuter
Välj bland
► Alternativ 1
(Säte, Ländrygg, Bröstrygg, Nacke, Bröst, Hals, Huvud)
► Alternativ 2
(Ben)
630 kr

Helkroppsmassage, 75 minuter
Ingår
Säte ► Ländrygg ► Bröstrygg ► Nacke ► Ben ► Armar ► Bröst ► Hals ► Huvud
770 kr

Att tänka på vid massage:

Är det första gången du kommer hit får du fylla i ett journalkort. Detta tar ett par minuter men påverkar inte den bokade tiden.
Oftast görs en undersökning om balans och hållning vid första besöket, detta för att kunna analysera nulägesförhållandet i kroppen och bidra till egenvård.

Är du förkyld eller liknande så är det stor risk att massagen kommer förvärra dina symptom. Känner du dig sjuk nog att ställa frågan “kan jag komma?” så bör du stanna hemma. Kroppens temperatur höjs vid massage och du kommer därför vid feber vänligast avböjas behandling.

Meddela ALLTID om du tagit smärtstillande medicin och vilken!


Pröva även våra andra behandlingar!

Bambu Massage

Med bambupinnar kan man nå musklerna på djupet och verkligen känna att de mjukas upp, men förutom det kan de även användas som behandling mot celluliter.

Boka Här
Choklad Massage

Kakao har många områden, förutom att det är gott att äta så går det även att använda för att frigöra kroppens endorfiner och fettet gör din hud mjuk och len.

Boka Här
Hot Stone Massage

En helkroppsbehandling genom mjuka rörelser med varma stenar där musklerna mjukas upp och blockeringar frigörs. Kan kombineras aromaoljor för effekt.

Boka Här
Kopping Massage

Genom att skapa ett vakuum ökar blodcirkulationen och därmed hjälper att rensa ur gifter, behandla celluliter, mjuka upp bindväven med mera.

Boka Här

Aroma Massage

Aromaoljor stimulerar dina sinnen och kan göra dig lugn, full med energi, öka koncentration och mycket mer. Olika dofter ger ofta olika effekt.

Boka Här

Avslappningsmassage

Med fokus på rygg, axlar och avslut med huvudmassage så är avslappningsmassage den perfekta behandlingen i en stressig vardag, ett måste för livsnjutaren!

Boka Här

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday 09:00 - 17:30
Tuesday Stängt
Wednesday 18:45 - 21:00
Thursday 14:00 - 21:00 (jämna veckor stängt)
Friday Stängt
Saturday 10:00 - 21:00
Sunday 10:00 - 21:00