PBM Terapeutisk Laser

En otroligt mångsidig behandlingsteknik som hjälper dina celler att producerar mer energi och därmed påskyndar den naturliga läkeprocessen.

Ljuset i lasern påverkar mitokondrierna, den delen av dina celler som omvandlar kalorier till energi, genom att hjälpa dem accelerera/normalisera processen. Genom detta påskyndar man kroppens läkeprocess på den punkt man behandlar.

Lasern är inte varm.

Både kroniska och akuta besvär kan med fördel behandlas med laser, allt från smärta, värk, inflammationer, reumatiska sjukdomar, sår, infektioner, svullnader etc. Det är simpelt men otroligt effektivt.

Laser går fort att applicera. Det är smärtfritt. Det har inga biverkningar. Det kan komplettera och i vissa fall ersätta läkemedel.

Som kund hos Lotus Spa är du som köpt en 10-dagars Laser garanterad halva priset tillbaka om du inte har någon effekt alls efter 5 behandlingar (LÄS MER HÄR).

Absolut! Du, Din mor, Din farfar, Ditt barn (med målsmans sällskap) och till och med din hund, katt och hästen i stallet. Jag använder laser flitigt på mig själv också!

Det är dock viktigt att veta att laser fungerar i regel på 9 av 10 personer. Oftast tar det ett par gånger innan laser ger markant effekt, men har du prövat laser en längre period utan effekt bör du kanske pröva annan behandlingsmetod.

Det beror helt på dig själv. Är det akuta besvär som stukningar, inflammationer eller sår/eksem bör behandlingen ske inom 12 timmar och gärna varje dag i en 10 dagars period.

Är det kroniska besvär som artros, långvariga muskelspänningar eller hallux valgus så är vanligast 1-3 behandlingar i veckan upp till 6 veckor.

Under behandlingen kan du känna pirrningar och bli varm eller kall kring området, men oftast känns inget alls.

Har du mörk hy, har tydliga mörka ådror, har mörka, tjocka hår eller är tatuerad på behandlingsytan måste behandlingen ske med en lägre effekt då det annars kan ge en värmereaktion. Det är helt ofarligt och går över på ett ögonblick, men det är inte särskilt skönt.

Om du behandlas med immunnedsättande mediciner t ex. vid organtransplantation eller cancerbehandling bör du inte välja laserbehandling. Orsaken är att man helt enkelt inte gjort studier på sådana patienter då ingen frivilligt ställer upp.

I tekniska termer är lasern en monokrom, därmed koherent, våglängd motsvarande 808 nm (rödorange) utifrån WALT-principens hyperpulserande metod och har en uteffekt på 3 x 500W. Den går ner i kroppens celler och hjälper citronsyracykeln att producera ATP där cellen inte fungerar optimalt.

Lasen är med andra ord inte infraröd.

Behandling Laser

325 SEK

Punktbehandling med
Laser i 25 minuter

Du väljer själv vart du vill bli behandlad. 1-2 punkter per behandling samt ev. lättare massage.

Du kan även byta ut 10 min mot kinesiologitejpning av området vid behov.

Behandling Laser

600 SEK

Punktbehandling med
Laser i 50 minuter

Du väljer själv vart du vill bli behandlad. 3-4 punkter per behandling samt ev. lättare massage.

Övriga Behandlingar

Hot Stone Massage

En helkroppsbehandling genom mjuka rörelser med varma stenar där musklerna mjukas upp och blockeringar frigörs. Kan kombineras aromaoljor för effekt.

Choklad Massage

Kakao har många områden, förutom att det är gott att äta så går det även att använda för att frigöra kroppens endorfiner och fettet gör din hud mjuk och len.

Bambu Massage

Med bambupinnar kan man nå musklerna på djupet och verkligen känna att de mjukas upp, men förutom det kan de även användas som behandling mot celluliter.

Genom att skapa ett vakuum ökar blodcirkulationen och därmed hjälper att rensa ur gifter, behandla celluliter, mjuka upp bindväven med mera.

Aroma Massage

Aromaoljor stimulerar dina sinnen och kan göra dig lugn, full med energi, öka koncentration och mycket mer. Olika dofter ger ofta olika effekt.

Avslappningsmassage

Med fokus på rygg, axlar och avslut med huvudmassage så är avslappningsmassage den perfekta behandlingen i en stressig vardag, ett måste för livsnjutaren!

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday 09:00 - 17:30
Tuesday Stängt
Wednesday 18:45 - 21:00
Thursday 14:00 - 21:00 (jämna veckor stängt)
Friday Stängt
Saturday 10:00 - 21:00
Sunday 10:00 - 21:00